به همت پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند برگزار شد : نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان جنوبی
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان جنوبی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان جنوبی +به همت پارک علم و فناوری و دانشگاه بیرجند در محل سالن امید دانشگاه بیرجند از تاریخ 18 لغایت 20 آذرماه برگزار شد.
سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: ۴۳ غرفه نمایشگاه پژوهشی و فناوری آخرین دستاوردهای پژوهشی حوزههای مختلف استان از جمله هوش مصنوعی، کشاورزی، صنعت، معدن و… را به نمایش درآمده است.
سیدعلیرضا ذوالفقاری در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری خراسان جنوبی که در دانشگاه بیرجند برگزار شد، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار کرد: این نمایشگاه ۱۷ آذر با حضور استاندار خراسان جنوبی و معاون پژوهشی وزارت علوم افتتاح شد و تا ۲۰ آذر ادامه دارد.
وی گفت: در این نمایشگاه ۴۳ شرکت و دستگاه اجرایی تحقیقات پژوهشی و دستاوردهای فناورانه خود را ارائه میدهند. شرکتهای دانش بنیانی که زیرمجموعه پارک و علم و فناوری هستند.
سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: ارائه محصول کاربردی، تجاریسازی شده و آماده حضور در بازار، ویژگی شرکتهای پارک علم و فناوری است.
وی افزود: در ۴۳ غرفه این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پژوهشی حوزههای مختلف استان از جمله هوش مصنوعی، کشاورزی، صنعت، معدن و … به نمایش درآمده است.
ذوالفقاری بیان کرد: پارک علم و فناوری در اجرا و پیادهسازی پژوهشها نقش اثرگذاری داشته و عمده تفاوت آن با مراکز آموزش عالی، نگاه تجاریسازی آن است.
سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، با بیان اینکه در پارکهای علم و فناوری پژوهشها به محصول نهایی و کاربردی تبدیل میشود، تصریح کرد: پارکهای علم و فناوری، محصولات را از سطح ۴ آمادگی تکنولوژی به سطح ۶ میرسانند تا آماده ورود به بازار شوند؛ این فرایند ضمن تکمیل چرخه کمک به بخش خصوصی، محصول را آماده فروش میکند.
سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی اعلام کرد: تبدیل پژوهش ها به محصول نهایی در پارک علم و فناوری
ذوالفقاری گفت: تفاوت عمده پارک علم و فناوری با مراکز آموزش عالی، در نگاه تجاریسازی آن است؛ چراکه در پارکهای علم و فناوری به طور حتم پژوهش به صورت کاربردی به محصول نهایی تبدیل میشود.
سید علیرضا ذوالفقاری، سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان گفت: این نمایشگاه پس از افتتاح توسط مسئولان کشوری و استانی به مدت سه روز در محل دانشگاه بیرجند دایر است.
وی افزود: طی هفته پژوهش دستاوردهای پژوهشی شرکتهای فناور، دانشبنیان، شرکتهای پارک علم و فناوری، برگزیده شرکتها و دستگاههای اجرایی در ۴۳ غرفه در معرض دید عموم قرار گرفته است.
ذوالفقاری با بیان اینکه این نمایشگاه از امروز تا پایان ۲۰ آذرماه ادامه خواهد داشت، ادامه داد: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پژوهشی در حوزههای مختلف از جمله هوش مصنوعی، کشاورزی، صنعت، معادن و حوزههای مرتبط با محصولات استراتژیک استان به نمایش درآمده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه هرساله برگزار میشود و امسال با کیفیت بیشتری درحال برگزاری است، افزود: در حوزه پیادهسازی و اجرای پژوهشها پارک علم و فناوری نقش اثرگذاری دارد.
ذوالفقاری تصریح کرد: تفاوت عمده پارک علم و فناوری با مراکز آموزش عالی، در نگاه تجاریسازی آن است؛ چراکه در پارکهای علم و فناوری حتماً پژوهش به صورت کاربردی به محصول نهایی تبدیل میشود.
وی اظهار کرد: کار اصلی پارکهای علم و فناوری این است که محصولات را از سطح آمادگی تکنولوژی چهار به سطح آمادگی تکنولوژی تقریباً ۶ برسانند و این کار به معنی گام برداشتن در مسیر بازار است.
سرپرست پارک علم و فناوری خراسان جنوبی بیان کرد: این مسیر از یک ایده آغاز میشود، در دانشگاه پرورش مییابد و سپس در پارک علم و فناوری به سطح آمادگی ۶ میرسد و سپس با کم بخش خصوصی محصول تکمیل شده و روانه بازار میشود.
ذوالفقاری یادآور شد: تمام شرکتهایی که در پارک علم و فناوری حضور دارند از همین جنس هستند. محصول کاربردی تجاریسازی شده و آماده حضور در بازار ویژگی اصلی شرکتهایی است که امروز از بدنه پارک علم و فناوری در این نمایشگاه حضور دارند.
نظرات
ارسال نظر
لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.