برگزاری اولین بوت‌کمپ هوش مصنوعی و تحول در کسب‌وکار  به همت پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و دانشگاه صنعتی بیرجند

برگزاری اولین بوت‌کمپ هوش مصنوعی و تحول در کسب‌وکار به همت پارک علم و فناوری خراسان جنوبی و دانشگاه صنعتی بیرجند

با حضور رئیس پارک علم و فناوری و رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی اولین بوت‌کمپ هوش مصنوعی و تحول در کسب‌وکار روز پنجشنبه ۸ آذرماه در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار شد.

ه گزارش روابط‌عمومی پارک علم و فناوری خراسان جنوبی به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی، اولین بوت‌کمپ هوش مصنوعی و تحول در کسب‌وکار، روز پنج‌شنبه ۸ آذرماه در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه برگزار شد. دکتر سید محمود کاظمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر، اظهار داشت این رویداد که با پیگیری دکتر حسین مرادی، دبیر اجرایی رویداد و دکتر ابوذر خواجه، دبیر علمی رویداد و به همت جمعی از دانشجویان دانشگاه طراحی و اجرا شد، خوشبختانه با استقبال کم‌نظیر دانشجویی روبه‌رو و ظرفیت ثبت‌نام آن در کمتر از یک ساعت تکمیل شد. در این بوت‌کمپ که باهدف پرورش ایده‌های نوآورانه و کسب‌وکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی و شبکه‌سازی و تقویت مهارت‌های تیمی برگزار شد، پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، بنیاد نخبگان خراسان جنوبی، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، مرکز کارآفرینی و نوآوری، انجمن مهندسی کامپیوتر و انجمن زبان انگلیسی مشارکت داشتند.

 این رویداد شامل سه بخش اصلی بود. در مرحله نخست، شرکت‌کنندگان ایده‌های خود را در دو محور شامل «ایجاد کسب‌وکارهای جدید مبتنی بر هوش مصنوعی» و «بهبود و تحول کسب‌وکارهای موجود با استفاده از هوش مصنوعی» ارائه دادند. در ادامه، تیم‌ها با تسهیلگری مهندس سید محمد نصراللهی از مشاوره منتورهای برجسته‌ای همچون دکتر مصطفی سبزه‌کار، دکتر حسین غلامعلی‌نژاد، دکتر حسین مرادی، دکتر ابوذر خواجه، مهندس محمدحسین محسنی، مهندس امید اناری، آقای پیمان حاجی‌رضایی و آقای محسن الهامیان بهره‌مند شدند و چهار برنامه آموزشی عملی در زمینه راه‌اندازی استارتاپ و هوش مصنوعی نیز در این حین برگزار شد.

 مراسم اختتامیه این رویداد نیز در فضایی حرفه‌ای و پرشور در سالن شهید چمران دانشگاه برگزار شد. این مراسم با تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد و با سخنرانی دکتر ذوالفقاری، رئیس پارک علم و فناوری، دکتر ایزدخواه، رئیس بنیاد نخبگان استان و مهندس اسماعیل هشیار مقدم مدیر مراکز رشد واحدهای فناور استان خراسان جنوبی، ادامه یافت.

تیم‌های برتر ایده‌های خود را در زمان‌های کوتاه ارائه کردند و در مرحله پایانی، هیئت داوران تخصصی رویداد دکتر اسماعیل هداوندی و دکتر محمدحسین خسروی، ایده‌های ارائه‌شده توسط دانشجویان را بر اساس معیارهایی مانند نوآوری، نیازسنجی، ارزش پیشنهادی، قابلیت اجرا و ظرفیت تجاری‌سازی ارزیابی کردند. در پایان، از سه تیم برگزیده کام پیچ، پری فود و عدالت یار که به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم شدند، با اهدای جوایزی شامل مبالغ نقدی، لوح یادبود، تندیس ویژه و منتورینگ رایگان تقدیر شد. همچنین، به‌تمامی شرکت‌کنندگان، گواهی رسمی حضور در بوت‌کمپ اعطا گردید. این رویداد با تقدیر از تمامی دست‌اندرکاران و ثبت عکس یادگاری به پایان رسید.

 دکتر حسین مرادی، درباره علت استقبال خوب دانشجویان از این رویداد عنوان کردند که ویژگی خاص این رویداد کارآفرینی، تمرکز آن بر کسب درآمد از یکی از مسائل روز دنیا یعنی حوزه هوش مصنوعی بود که موردعلاقه نسل جوان است. البته ایشان علت مهم‌تر موفقیت این رویداد را تفویض کامل اختیارات اجرایی به یک تیم باانگیزه دانشجویی و همکاری صمیمانه مدیران حوزه معاونت پژوهشی، اداری مالی و سایر بخش‌های دانشگاه با این تیم دانشجویی می‌داند. دکتر مرادی همچنین از زحمات فراوان اعضای کلیدی تیم اجرایی این رویداد، سرکار خانم دکتر حدیثه حیدری مشاور بوت‌کمپ، مهندس علی اژدری مشاور بوت‌کمپ، محمدرضا مرادزاده دبیر اجرایی دانشجویی و دبیر انجمن مهندسی کامپیوتر، حمیدرضا مهرآبادی معاون اجرایی دانشجویی، محمدابراهیم کلاهچی دبیر انجمن زبان انگلیسی، محمدحسین آزادی گرافیست رویداد، و آتنا بهنام عکاس رویداد، تشکر ویژه کردند.

 دکتر سید محمود کاظمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز در پایان تأکید کردند باتوجه‌به اعلام حمایت بنیاد نخبگان و ریاست محترم 

برای مشاهده تیزر اولین بوت‌کمپ هوش مصنوعی خراسان جنوبی در آپارات بر روی لینک زیر کلیک کنید.

https://aparat.com/v/xuc5d5x

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.

ارسال نظر

لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.

اطلاعیه ها

 دوره آموزشی روابط کار و قوانین بیمه تأمین اجتماعی
رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب (زرشک)
کارگاه اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه
کارگاه آموزشی مباحث مالیاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور