درباره ما

حسگرهای بر پایه آپتامر با بهره‌گیری از روش‌های الکتروشیمیایی از مزیت‌هایی همچون حساسیت عالی، حد تشخیص پایین‌، محدوده تشخیص خطی بزرگ و امکان به کارگیری در طیف گسترده‌ای از حلال‌ها، الکترولیت‌ها و دماها بهره می‌برد.

آپتامرها امروزه به عنوان یک ابزار قوی جهت شناسائی، درمان و تصویربرداری مورد توجه محققان علوم بیولوژی قرار گرفته است.آپتامرها در محیط آزمایشگاهی توسط روش‌های مختلف شیمی ترکیبی مانند روش سلکس از کتابخانه‌های بزرگی که شامل توالی تصادفی سنتزی DNAمی‌باشد گزینش و تکثیر می‌شوند.

در این شرکت با بهره‌گیری از روش میکروسیال برپایه میدان الکتریکی که امکان تشخیص توالی آپتامر در تنها یک دور از فرایند سلکس را ممکن می‌سازد در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه می‌توان فرایند انتخاب صورت گیرد. محققین می‌توانند از خدمات این شرکت در این زمینه استفاده نمایند.

فرایند تشخیص در حسگرهای آپتامر برروی الکترودهای بر پایه نانومواد صورت می‌گیرد. این شرکت با تحقیق و توسعه موفق به ساخت الکترودهای برپایه گرافن (LIG) شده است که به خاطر ساختار سه بعدی با تخلخل بالا باعث افزایش سطح به حجم شده و عملکرد موثرتری برای اتصال به هدف ایجاد کرده و سرعت انتقال الکترون ناهمگن را افزایش می‌دهد. از محصولات جانبی این شرکت در این زمینه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-گرافن سه بعدی: در سال‌های اخیر، یکی از موادی که توجه بسیاری از محققین و دانشمندان را به خود جلب کرده است، ماده‌ای کربنی به نام گرافن است. در حقیقت گرافن دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی است که در این میان می‌توان به خواص فیزیکی-شیمیایی جالب توجه آن ازجمله سطح ویژه خیلی زیاد (2630 گرم بر مترمربع در گرافن تک لایه) ، هدایت حرارتی و الکتریکی عالی و استحکام مکانیکی بالا اشاره کرد.

2- الکترود LIG: گرافن القاشده با لیزر که از پرتودهی پلیمرهایی مانند پلی‌آمید با لیزر CO2 به دست می‌آید به‌عنوان یک سوپررسانا عمل می‌کند.

3- جوهر نقره: نانوذرات نقره به دلیل مقاومت کم و پایداری بالا به عنوان مناسب ترین جوهر رسانا در نظر گرفته می شود که در چاپ و تولید لوازم الکترونیکی انعطاف‌پذیر کاربرد دارد.

اطلاعیه ها

 دوره آموزشی روابط کار و قوانین بیمه تأمین اجتماعی
رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب (زرشک)
کارگاه اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه
کارگاه آموزشی مباحث مالیاتی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور