۲۰ سال پیش شرکت ارسطو فعالیت خود را در زمینه تولید گلاب و عرقیات در فضایی به مساحت ۴۰۰ متر مربع و با دارابودن یک سیستم تقطیر آغاز نمود. این شرکت اولین سیستم پاستوریزاسیون گلاب و عرقیات را طراحی و برای اولین بار در ایران ، عرقیات سنتی و گلاب را بصورت کاملاً بهداشتی تولید و عرضه نمود. متعاقب آن به منظور کنترل فرآورده تولید شده ، اولین آزمایشگاه کنترل کیفیت در این صنعت را با بکارگیری متخصصین صنایع غذایی و میکروبیولوژی در سال ۱۳۹۵ بنا نهاد
اطلاعات واحد فناور
خلاصه فعالیت:ثبت اختراع دستگاه مبدل بو به اسانس -تولید عرقیات بر پایه گیاهان داروئی