هیپوکلروس اسید hocl
اکثر ضدعفونیکنندهها با نفوذ به دیواره سلولی و از بین بردن RNA یا DNA باعث مرگ میشوند، اما این ممکن است 1، 5 یا 10 دقیقه یا بیشتر طول بکشد. از آنجایی که اسید هیپوکلروس دارای ارزش اکسیداسیون بالایی است، دیواره های سلولی را خیلی سریع اکسید می کند و در عرض چند ثانیه به سلول نفوذ کرده و آنها را از بین می برد
این منجر به اضافه بار اسمزی (به زبان ساده، عدم تعادل شیمیایی سلول) می شود که به این معنی است که سلول نمی تواند ساختار خود را حفظ کند، در برابر حمله آسیب پذیر می شود و با پروتئین ها و اسید نوکلئیک واکنش نشان می دهد.
Most disinfectants kill by penetrating the cell wall and killing the RNA or DNA, but this can take 1, 5 or 10 minutes or longer. As hypochlorous acid has high oxidation values it oxidises cell walls very quickly, penetrating the cell and killing them within seconds.
This results in an osmotic overload (put simply, a chemical imbalance of a cell) which means the cell cannot keep its structure, becomes vulnerable to attack, and reacts with proteins and nucleic acid.