چه غلظت اسید هیپوکلروس باید استفاده شود؟(17)

چه غلظت اسید هیپوکلروس باید استفاده شود؟(17)

چه غلظت اسید هیپوکلروس باید استفاده شود؟(17) 

غلظت مورد استفاده بستگی به کاربرد دارد. ضد عفونی کردن مواد غذایی مانند میوه ها و سبزیجات و ماهی در ppm 30-30 بسیار موثر است ، با این وجود FDA تا غلظت ppm 60 بدون نیاز به شستشوی بعد استفاده از آن را مجاز میداند . ضد عفونی کردن سطوح تماس با مواد غذایی در ppm 20-30 نیز موثر است با این وجود غلظت های حداکثر 200 ppm توسط FDA مجاز است. برای ضد عفونی کردن آب نیز 1تا2 ppm موثر است EPA نیز تا 4 ppm مجاز میداند . برای استفاده از غلظتهای مختلف ، بهتر است به تحقیقات مراجعه شود. بیش از 300 مقاله پژوهشی منتشر شده است که تقریباً همه برنامه ها را پوشش می دهد. بخشی از این مقالات در سایت کیمیاگران طب و بهداشت نوین وجود دارد

تجهیزات پزشکی

کیمیاگران طب و بهداشت نوین

تنهاتولید کننده و مخترع دستگا ههای تمام اوتمات تولید محلول هیپوکلروس اسید در ایران

و

بزرگترین تولید کننده محلول هیپوکلروس (HOCL) در ایران

 

 

 

اطلاعیه ها

اولین نشست کارگروه صنایع معدنی زیست بوم نوآوری شرق ایران
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران
رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب (محصول زرشک)
نشست تخصصی نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی با فعالان اقتصادی استان